Jonkerstee 13, Ouddorp

verkocht

Jonkerstee 13, Ouddorp
Jonkerstee 13, Ouddorp
Jonkerstee 13, Ouddorp
Jonkerstee 13, Ouddorp
Jonkerstee 13, Ouddorp
Jonkerstee 13, Ouddorp
Jonkerstee 13, Ouddorp
Jonkerstee 13, Ouddorp

  Kenmerken

  • Status verkocht
  • Kamers 2
  • Slaapkamers 1
  • Perceeloppervlakte 602 m²
  • Inhoud 100 m³
  • Woonoppervlakte 32 m²
  • Aanvaarding in overleg

  Unieke kans om uw droom(recreatie)woning te realiseren.
  Binnen het prachtige natuurlijke park De Jonkerstee mogen wij u deze woning op een perceel van 602 vierkante meter eigen grond aanbieden.
  De huidige bebouwing is zeer gedateerd en vraagt de nodige renovatie. Dit kan echter ook het ideale perceel zijn om uw droomwoning te realiseren.

  De Jonkerstee is een ruim opgezet park met gevarieerde woningen en veel volgroeide beplanting. Dit park is gelegen aan de oostzijde van Ouddorp nabij prachtige natuurgebieden zoals de Middelduinen en de Kwade Hoek. Het centrum van Ouddorp aan Zee is op relatief korte afstand gelegen en de prachtige zandstranden kunt u met een mooie wandeling of binnen enkele minuten fietsen bereiken. Nabij dit park ligt de alom bekende grote speeltuin ‘De Flipjes.’

  De huidige woning heeft een woonoppervlak van ca. 32 vierkante meter (ca. 100 kubieke meter). Volgens het huidige bestemmingsplan is het mogelijk een woning te realiseren van 350 kubieke meter, daarnaast mag een berging gebouwd worden van 10,5 vierkante meter. Eventuele (ver)bouwplannen dienen met de gemeente Goeree-Overflakkee afgestemd te worden. In deze presentatie hebben we enkele voorbeelden van woningen en invullingen van het perceel gevoegd om u een indruk van de mogelijkheden te geven. Uiteraard heeft u binnen de grenzen van het bestemmingsplan en de eisen van de welstandscommissie volledige vrijheid om uw ideale object te realiseren.

  Bijzonderheden
  - Prachtige locatie binnen het park
  - Vereniging van Eigenaren voor onderhoud van algemene delen
  - Vrije gebruiks- en verhuurmogelijkheden
  - 602 vierkante meter eigen grond
  - Diverse verbouw- of nieuwbouwmogelijkheden
  - Oplevering in overleg

  Bekijk op kaart

  Jonkerstee 13, Ouddorp